Fåglarna behöver mat.
hoppas ingen missade hans julprogram...;)
och sonen och jag tog oss
för med att göra hans Talgbollar.
havregryn, gammalt bröd,
cocos tills konsistensen är så tjock att du kan göra bollar.
Låt stelna...
Häng upp i träden eller lägg i fågelhus.
Beautiful images!
SvaraRaderaMerry Christmas and Happy New Year!
Kisses, Zondra Art
Synd att jag missade Ernst! Min absoluta favorit!
SvaraRaderaHa en bra fortsättning!
Barbro
Jag tittade på Ernst och imponeras av hans lugn men ändå så otroligt kreativ. Såg fågelmatsbollarna.
SvaraRaderaVilka fina smycken du har fått. God fortsättning. Kram Katarina :O)
Vilket tips, måste testa! :)
SvaraRaderaHärliga Ernst. ;)
♥
Ja det er så viktig å hjelpe småfuglene nå. Denne oppskriften skal jeg prøve:)
SvaraRaderaHa en fortsatt God Jul, klem:)
God kväll!
SvaraRaderaNu har jag tid en stund och då passade jag på att sätta mig en stund på soffan med datan och tända ljus..
Inte så tokigt eller hur?
Tack för titten hos mig och dom fina kommentarerna!
Det är roligt att hitta till nya bloggar!
Vad bra att fåglarna har fått mat!
Visst Ernst bra.. En drömman som kan allt :)
Ha en bra kväll!
Kram Sirpa
God fortsättning!
SvaraRaderaNu blir fåglarna glada! Mysigt locka dem till trädgården.
Och ååååååh säger jag bara! Pearls for girls är mina favoriter också! Gud så mycket fint!
Kram
Heisann UllaMaria og fortsatt God Jul til deg og dine :)
SvaraRaderaSer det er julestemning og viterhvott hos dere også....godt du tenker på fuglene som fryser og ikke finner mat denne tiden.Har nettopp smuldret opp et gammelt brød selv,som jeg skal ut og strø!
Ernst har jeg aldri hørt om,må visst sjekke han opp!!!!!!! Aner allerede at det er en likandes kar:))))
Kos dere masse videre i julen!!!!!!!!
toveklem:)
åh.... noget såå skønne billeder, rigtig skøn julestemning
SvaraRaderaklemmmm
Så fint ni gör som tar hand om våra små vänner som har svårt att klara sig i en snöiga vintr som den vi har nu!
SvaraRaderakramar
Hej Ernst. Jag gör också egen fågelmat, men den blir stenhård vid minusgrader. Jag använder ungefär samma ingredienser som du. Men jag använder koksfett. Provade med att 50% kokosfett + 50% margarin, men det blev lika hårt ändå. Har du något bra tips att ge ? Vore tacksam för det.
SvaraRaderaHälsningar Marie