fredag 27 augusti 2010

Doften av nybakta bullar...

Inget är så gott som en nybakt varm kanelbulle.
Jag brukar bara göra en plåt,
den går åt på ett par fikan till familjen
i helgen och sen
äter vi nyttigare bröd resten av veckan ;)
Istället för pärlsocker penslar jag med vatten
och doppar bullarna i strösocker.
Det ser så festligt ut...
Jag krånglar aldrig med bakformar
utan sätter
alla bullar på en plåt
så de gräddas ihop som brytbröd.
Bild från min receptbok.

En plåt bullar till helgens fika....




5 kommentarer:

  1. Åhhh, jeg kan nesten kjenne duften helt hit.
    Du satte meg på en god idé...

    SvaraRadera
  2. Mmmm... det så veldig godt ut!
    Ha en flott helg!
    Klem:)

    SvaraRadera
  3. Mmmm, those look yummy! I like to make this recipe that you prepare the night before and it rises overnight then you just pop it in the oven in the morning, yum!
    Tracey

    SvaraRadera
  4. Åååå, jeg kjenner jo duften av nybakt helt hit!! Jeg tror det koster ca 45 Nkr å skicka til Sverige =) Jeg gjør det gjerne.

    SvaraRadera
  5. Bullarna doftar jättegott :)

    Vilket jättefint julkort du hade i förra inlägget!

    Ha en skön lördag!

    SvaraRadera