mandelskorpor utan fett.
Bara lite mörk choklad som är nyttigt;)
etiketter gratis på
dansukker...
dansukker...
4 dl vetemjöl
2 dl socker
1 tsk bakpulver
1 äggula/äggvitan till penslig
2 ägg
2dl oskalad mandel
bitar/kross av mörk choklad
Grädda 20 minuter 175 grader
ta ut å skär i skorpbitar.Vänd dem på snedden.
sätt in dem igen ugnen på 100 grader med luckan på glänt i
30 minuter.
Ta ut skorporna och strö över florsocker.
Det lät riktigt gott!
SvaraRaderaSynd att det var så mycket socker i...
Ska testa de där etiketterna- kul idé!
Kram Synes på jobbet!
Mums, ser läckert ut.......
SvaraRaderaIda, man kan byta ut sockret mot aspartan ...
SvaraRaderaeller minska på socker .....
De blir goda ändå.
Ibland gör jag med lite socker och ett par teskedar vaniljsocker för smak.
Lycka till...
Mmmmmmmm, høres og ser godt ut.
SvaraRaderaSer veldig godt ut.....
SvaraRaderaKos deg.
Klem