Här kommer ett jättesmidigt recept på Lemon Curd. Ett oemotståndligt pålägg som också går att använda till så mycket mer. Det står sig länge i burk i kylskåpet och har endast NATURLIGA råvaror. |
Här kommer ett jättesmidigt recept på Lemon Curd. Ett oemotståndligt pålägg som också går att använda till så mycket mer. Det står sig länge i burk i kylskåpet och har endast NATURLIGA råvaror. |
Ser härligt gott ut. Ska prova detta. Jag bakade pizzabullar som ett matigare mellanmål, enligt recept hos Husmorsskolan. Igår gjorde jag egna energikakor till makens långturer på cykel. Det köpta känns både "konstlade" och är jättedyra. Mina innehåller god havregryn med nötter och torkad frukt. Farligt gott om man inte ska träna länge....
SvaraRaderaMmm så gott det ser ut! Jag som älskar citronmarängpaj, och nyss fått ett annat smarrigt recept på kladdig citronkaka, ska genast kopiera ditt recept!
SvaraRaderaHa en fin onsdag
Ser jätte gott ut
SvaraRaderaha det så bra
maggan
MMMMM ser smarrigt ut!
SvaraRaderaNjut Dagen
Kramar Kathrine
Låter som ett toppen recept! Vi är inne på samma linje i vår familj. Vi undviker alla färdiga produkter så långt det bara går. Vi köper råvaror och lagar själva. Barnen tjatar ibland på att de vill ha korv och makaroner men nix, hellre riktigt kött med potatis påsin höjd spenatpasta. Jag vill heller inte låta präktig, för det är jag verkligen inte men barn får i sig mycket onyttigheter ändå. Mycket snabba kolhydrater serveras i skolorna, fettfri mjölk etc. Hos oss har vi enbart riktigt smör, den fetaste mjölken och grädde till alla såser.
SvaraRaderaTjingeling!
Cia
Jag tänker som du, vill ha "rena" råvaror utan en massa tillsatser. Man kan ju undra hur det är tänkt när man tillsätter aromer för att det ska smaka rökt skinka fast det inte är det, till exempel???
SvaraRaderaLemon Curd är supergott! Tack för receptet!
Ha det så bra!
Kram,
Regina